Polering

Hos os får du det bedste af det bedste, vi følger teknologien og bruger kun markedets bedste maskiner og produkter.

Vi udfører alt fra let støvsugning og vask til en komplet detailing af hele bilen.
Hos os er du velkommen uanset om du har en lada eller en lamborghini – det er altid det samme kvalitets arbejde der bliver lagt i alle biler.

Polering

70d8f78c71-koegepolering

Vi udfører alt fra lette poleringer til vanvittige detailinger.

Er lakkens dybde og glans falmet? Har bilen fået brugsridser, vaskehalsridser og bærer præg af vind og vejr – Så send din bil ned til os og vi får den til at se ny ud igen.
Ved en polering starter vi med at vaske bilen grundigt ned og fjerner urenheder som tjære, flyverust og trafikfilm fra bilens lak.

Derefter bliver den poleret i 2 trin – en polering hvor vi fjerner ridserne og en polish hvor vi genskaber lakkens dybde og glans. Herefter bliver bilen forseglet med coating som beskytter bilens lak bedre og i længere tid end voks og lakforsegling – læs mere om vores Coating behandlinger nedenfor.

Indvendig Klargøring

Vi laver alt fra let støvsugning til komplet indvendig rens

Ved en indvendig klargøring renser vi alt tekstil samt vinyl og læder af i kabinen og bruger speciel udstyr for at komme ind de steder man ikke selv kommer ind til.
Derefter bliver den opfrisket med en vinyl frisk som genskaber det nye og originale look

Du kan som tilvalg vælge en lugtsanering, alm.imprægnering eller en stof eller læder coating som er stærkt uv beskyttende og smudafvisende.

4e53e85b14-koegeindvendig

Coating Behandlinger

maxprotectlog

logo-gyeon-purple-105x70

Hos os kan du glemme alt om bumper gel og voksbehandlinger der kun holder få uger, vi bruger kun Coating fra GYEON Quartz til alt beskyttelse lige fra dit udvendige plastik, fælge og på Lakken – Coating holder i år – ikke uger

Coating fra GYEON Quartz er baseret på Sio2 teknologi.
Det gør din bil mere modstandsdygtig overfor brugsridser, det er stærkt UV beskyttende, det kan modstå syre fra feks. fugleklatter, det giver selvrensende egenskaber og så holder det i år – ikke uger! Vi bruger også bilpleje fra Max Protect.

Du kan læse mere om hvad Coating er på gyeonquartz.dk eller max-protect.co.uk